K2 Autochem Kft. +36 20 480 6464 2045 Törökbálint Tó u. 3.

Dokumentum 1 szövege

BŐVEBBEN

Dokumentum 2 szövege

BŐVEBBEN
Autóápolás
Professzionális ápolás
Karbantartás
Illatosítók
Kiegészítők

Regisztrációs és vásárlási feltételek

 

RENDELÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, hogy vásárlás előtt olvassák el figyelmesen a következő  feltételeket:  Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a webshop-nak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban    az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum eleget  tesz 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 3. § (1) alapján a 2. § (1) bekezdés a)–e pontjában foglaltak szerinti írásbeli tájékoztatási kötelezettségének, amely nem kerül külön ügyletenként iktatásra, kizárólag jelen elektronikus formában kerül kiadásra, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webshop    működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
 
  A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:
 
  • Üzemeltetői adatok ismertetése
  • Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
  • A kínált termékek kategória besorolása
  • Rendelési információk ismertetése
  • A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
  • Rendelés lépéseinek bemutatása
  • A megrendelt termék kiszállítási díjának fizetésének ismertetése
  • Kiszállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
  • Kiszállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
  • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
  • Jótállási információk, tudnivalók
  • Az elállási jog ismertetése
  • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
  • Adatkezelési információk
 
  Általános Szerződési és Felhasználási feltételek
 
  Jelen általános szerződési feltételek a
  • Cégnév: K2 Autochem Kft. (mint www.k2auto.hu)
  • Székhely: 2045 Törökbálint, Tó utca 3.
  • Adószám: 14241846-2-13
  • Cégjegyzékszám: 13-09-118695

• Kibocsátó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elektronikus elérhetőség: info@k2auto.hu
  • Telefonos elérhetőség: 06-20-4806464 (munkaidőben hívható 9-17 óráig)
 
  és az általa jelen internetes oldalon www.k2auto.hu nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (mint Ügyfél) jogait    és kötelezettségeit tartalmazzák.
 
  1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:
 
  A weblapon megjelenített termékek vásárlása elektronikus úton leadott megrendeléssel    lehetséges.
  A weblapon megjelenített termékek csak kiszállítással rendelhetők meg.
  A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát,    de nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Minimális vásárlási érték bruttó 2.000 Ft.
   
  2. A kínált termékek:
  A kínált termékek az alábbi fő kategóriákba sorolhatóak:
  Autóápolási termékek.
  Karbantartási termékek.
  A fő termékcsoportba tartozó termékek a honlapon kerülnek tovább    csoportosításra.
 
  3. Rendelési információk
 
  3.1. Megrendelés
 
  A www.k2auto.hu tájékoztatja az Ügyfeleit hogy    a jelen webáruházon keresztül történő internetes vásárlás a távollévők között    kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet (a továbbiakban:    ”Kormányrendelet”) által meghatározott távollévők között megkötött szerződésnek    minősül. Távollévők között kötött szerződésnek az a szerződés minősül, amelyet    Ügyfél és a www.k2auto.hu köt egymással termék    értékesítésére irányuló, a www.k2auto.hu által    működtetett távértékesítési rendszer keretében oly módon, hogy a szerződés megkötése    érdekében a www.k2auto.hu kizárólag távközlő    eszközt alkalmaz.
 
  A vásárolandó áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, a konkrét árucikk információs    oldaláról lehet megismerni.
 
  A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely ha nincs    külön jelölve, az általános forgalmi adót már tartalmazza. A termékek vételára    nem tartalmazza a kiszállítás költségét.
 
  A weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a www.k2auto.hu fenntartja azzal, hogy a módosítás    a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt    termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja.
 
  Amennyiben a www.k2auto.hu minden gondossága    ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan    téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen    eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1"Ft-os    árra, akkor a www.k2auto.hu nem köteles a terméket    hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek    ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.
 
  3.2. A megrendelések feldolgozása
 
  A megrendelések feldolgozása munkanapokon 17 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként    megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben    az a munkaidő lejárta után történik, az a megrendelés leadását követő munkanapon    kerül feldolgozásra.
 
  Megrendelés beérkezése után egy automatikus visszaigazoló e-mail érkezik az Ügyfélhez    a megérkezés igazolására, ami egy automata levél és nem minősül a megrendelés    visszaigazolásnak! A visszaigazolt adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az Ügyfél    megrendelése csak munkatársunk visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak.
  A www.k2auto.hu Ügyfélszolgálata minden esetben    visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni az Ügyfél megrendelését. Általános    teljesítési határidő a visszaigazolást követően, előreutalásos és bankkártyás    fizetés esetén a pénz megérkezéstől számított, utánvétes rendelés esetén a visszaigazolástól    számított 3 munkanapon belül.
 
  A www.k2auto.hu tájékoztatja továbbá az Ügyfeleit    hogy a honlapon szereplő fényképek csupán szemléltető jellegűek és a rajtuk feltüntetett    termékek nem lényegesen, de bizonyos szempontok szerint eltérhetnek a ténylegesen    megrendelt terméktől. A www.k2auto.hu nem vállal    felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívülálló    okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
 
  A www.k2auto.hu fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására    részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel    történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő    kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
 
  3.3. Rendelés menete
 
  1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.
  2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt    termék darabszámát.
  A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően    automatikusan frissül a kosár tartalma.
  3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
  4. Megrendelés
  5. Szállítási/Számlázási adatok megadása/*
  6. Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja    elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat,    illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
  7. E-mail-ben, a megrendelés elküldését követően, automatikus visszaigazolást    kap.
  8. A beérkezett megrendelését minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük    az adatokat!
 
  * Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül    számlázára, illetve szállításra a termék.
 
  4. A megrendelt termék átvétele/házhozszállítás díjának fizetésének módja
 
  4.1. Utánvétel esetén
  A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni.
  A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján    minden költséget tartalmaz.
 
  4.2. Előrefizetéssel
  Az Ügyfeleinknek biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére,    ebben az esetben a házhozszállítás díja kedvezőbb.
 
  A vételárat, valamint az esetleges járulékos költségeket Ügyfél az átvételt megelőzően    CIB Bank Zrt.-nél vezetett 10700268-47306507-51100005 bankszámlájára átutalás    útján fizeti meg. Ez esetben a termék kézbesítésére kizárólag csak a vételár www.k2auto.hu bankszámláján történő jóváírását    követően kerül sor. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló-levél    alapján minden költséget tartalmaz.
  Fontos!!!! Csak a visszaigazolt megrendelés után utalja a vételárat, valamint    az esetleges járulékos költségeket.
 
  Amennyiben Ügyfél az átutalással történő fizetést választja és a szerződés létrejöttét    követő három napon belül nem utalja át a vételárat és az esetleges járulékos költségeket,    úgy www.k2auto.hu a terméket nem köteles Ügyfél    részére fenntartani. A határidőn túli utalás esetén www.k2auto.hu joga, hogy válasszon a termék szerződés    szerinti átadása, valamint az átutalt összeg termékhiány miatti visszafizetése    és ezzel a szerződéstől való elállás között.
 
  4.3. Bankkártyás fizetés

A www.k2auto.hu Webáruház    a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja    vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A webshop a    megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig    kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással    ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a webshop nem értesül, azokat    csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a webshop    oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internetböngésző programjának    támogatnia kell az SSL titkosítást.
  A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra    kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!
  ---------------------------------------------------------------------------
  Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban!
  Az alábbiakban röviden ismertetjük hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.
  Mire figyeljen a vásárláskor?

Olvassa el www.k2auto.hu webshop ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

Tanulmányozza át a webshop biztonsági feltételeit, hiszen ezzel    garantálják az Ön adatainak biztonságát!

Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait!    (tranzakcióazonosító, engedélyszám)

Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy    soha ne férhessen hozzá.

Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz    szükséges opciót!


  A biztonságról
  Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A CIB    Bank rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát    védi. A Veri Sign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát,    amely segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus    kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által    használt böngészőprogram az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés    előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen    személyek számára nem értelmezhetőek.
  Elfogadott kártyák
  A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba    tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a    kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra    alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.
  Fizetés lépései

Ön a webshop oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek    összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló    oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva    indíthatja el a tranzakciót

A fizetést követően Ön visszatér a webshop oldalára, ahol a    tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót    követően –ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást    jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az    áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
   
  Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a webshop oldalára,    úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző    „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző    ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek    minősül.
  Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről    bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

4.4. Házhozszállítás, információk
   
  A www.k2auto.hu Webshop megrendeléseit normál    esetben a visszaigazolást követően, előreutalásos és bankkártyás fizetés    esetén a pénz megérkezéstől számított, utánvétes rendelés esetén a    visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül teljesítjük. A csomagok kézbesítése    munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban    nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége)    munkahelyi címet megadni.
  A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, ha az ismételt időpontban sem    veszi át a terméket, úgy www.k2auto.hu jogosult    a szerződéstől egyoldalúan elállni a szállítás költségeinek Ügyfélre hárítása    mellett. www.k2auto.hu elállása esetén az átutalás    útján megfizetett vételár Ügyfél részére kamatmentesen, a szállítási költségekkel    csökkentett mértékben a termék átvételének második tervezett időpontját követő    harminc napon belül kerül visszafizetésre.
 
  A www.k2auto.hu a szállítási díj változtatásának    jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg    lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
 
  A kiállított számlát az elküldött csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor    a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelelt    sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos,    jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 
  4.5. Házhozszállítás díjszabása
 

Minimális vásárlási érték bruttó 2.000 Ft.

 

                                                                                                                                                       

Rendelés értéke*

Szállítás díja*

- tól

- ig

utánvét

utánvét nélkül

2 000 Ft

4 999 Ft

990 Ft

790 Ft

5 000 Ft

9 999 Ft

790 Ft

590 Ft

10 000 Ft


0 Ft

0 Ft

*A táblázatban szereplő összegek bruttó összegek, az ÁFA-t    tartalmazzák.

 

Csomagjainkat a GLS szállítja házhoz.


  5. Elállás joga
 
  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet    szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított    8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt    terméket. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor    az árut átvette.
 
  Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni    az elállási jogát.
 
  Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén    kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű    használatból adódó anyagi kár megtérítését.
 
  Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
 
  Ilyen esetek az alábbiak:
  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci    mozgások, ingadozásoktól függ.
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi    kérésének megfelelően került előállításra esetén.
  • Természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.
 
  A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul,    de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.
 
  Kivonata 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről    szóló törvényből:
 
  4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.    (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát

a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék    kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti    írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig,    legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés    napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést,    ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a    szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére    – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától,    illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától    számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap    elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve    a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap    van hátra.

(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek    kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget    haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék    visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül    egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű    használatából eredő kárának megtérítését.

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem    gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot:

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha    az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével    megkezdte;

b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása    esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható    ingadozásától függ;

c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez    kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére    állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy    gyorsan romlandó;

d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver    példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó    szerződés esetében;

f) szerencsejáték-szerződés esetében.
   
  A törvény további részletei megtekintése itt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
 
  4.6. Elállásjog gyakorlásának menete
 
  Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott    elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő    jelzés alkalmával a postáraadás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő    jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés    esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni    a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat    segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült    költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek    nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot    értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak    kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis    a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
   
  A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videókamerával rögzítésre kerül    a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges    későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy    a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
 
  A hiánytalan és sérülésmentes termék visszaérkezését követő harminc napon belül    a K2 Autochem Kft. Vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék    vételárát (egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!).
 
  6. Adatkezelés
 
  A www.k2auto.hu webáruház használata során a K2 Autochem Kft. részére rendelkezésre    bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, nem adja át harmadik fél    számára, kivételt képez ez alól a K2 Autochem Kft. teljesítésbe bevont, az    értékesítési célhoz kötött alvállalkozója, aki számára a megrendelés    teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges adatokat adja át.(Pl: futárszolgálat).
  A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai    célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a K2 Autochem Kft.    kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok    részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben    nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban.    Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán    nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó    böngészőjének és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes    adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a K2 Autochem    Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek    által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés    leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos    számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán    biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a K2 Autochem Kft. bizalmasan    kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá    kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
 
  Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@k2auto.hu e-mail címen.
 
  A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben 2013.    évi V. törvény a polgári törvénykönyvről, a távollevők között kötött szerződésekről    szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások,    valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről    szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak    böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a K2 Autochem Kft.    általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.
 
  Általános szerződési feltételek kifejezett elfogadása
 
  Ügyfél csak és kizárólag akkor tudja elküldeni megrendelését, ha kifejezetten    a vonatkozó gomb megnyomásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
 
  A megrendelése elküldése előtt a jelen honlapon közzétett vásárlási feltételeket    mentse le és/vagy lehetőség szerint nyomtassa ki.
 
  A www.k2auto.hu tájékoztatja az Ügyfelet, hogy    a jelen internetes oldalon leadott megrendelésekkel kapcsolatos észrevételeit,    kérdéseit, az alábbi elérhetőségeken várja:
 
  K2 Autochem Kft.
  Helye: 2045 Törökbálint, Tó utca 3.,
  Telefon: +36-20-480-6464
  E-mail: info@k2auto.hu
 
  7. Egyéb
 
  A www.k2auto.hu kéri Ügyfeleit, hogy a könnyebb    visszakereshetőség érdekében a megrendelés teljesítéséig mindenképpen őrizzék    meg a www.k2auto.hu által adott megrendelésszámot.
 
  A www.k2auto.hu bármikor jogosult jelen általános    és szerződési feltételek rendelkezéseit módosítani, amely módosítások a www.k2auto.hu internetes oldalon való közzététellel    lépnek hatályba. A www.k2auto.hu ezúton kéri    ezért Ügyfeleit, hogy minden egyes megrendelés leadása előtt olvassák el az éppen    hatályba lévő általános szerződési feltételeket.Ha nem fogadja el feltételeinket, illetve bármilyen kétsége van,  kérjük, ne regisztráljon és ne vegye igénybe szolgáltatásunkat! A szolgáltatás igénybevétele  saját felelősségre történik.
   
  A weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok  kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért  Szolgáltató nem vállal felelősséget.
 
  Az Ügyfél a weboldalt kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja,  hogy a k2auto.hu nem felel a vis majorból eredő vagy egyéb, az irányításán  kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan,  a weboldal használatából vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történő  megváltoztatásából, az információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok  okozta, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű  hibából eredő, vonal, vagy rendszerhibából adódó, a beszállítótól származó  téves információkból eredő károkért.
 
  A www.k2auto.hu nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem  vagyoni károkért, a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott,  továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító eseményekért,  kizárólag a szállítási szerződésszegésért való felelősségen túlmenően. Az  Ügyfél tudomásul veszi hogy a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat  saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a termékek  biztonságos használatáról és saját védelméről.
 
  A www.k2auto.hu kizár minden felelősséget a Weboldal használói által tanúsított  magatartásért. Az Ügyfél teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért,www.k2auto.hu  ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések  felderítése végett.
 
  A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely  más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és  más tevékenységéért www.k2auto.hu nem vállal felelősséget.
 
  Az Ügyfelek által a weboldal használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat  a www.k2auto.hu jogosult, de nem köteles ellenőrizni és a közzétett tartalmak tekintetében  a www.k2auto.hu jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló  jeleket keresni.
 
  A weboldal tartalmával kapcsolatos szerzői jog fenntartva. A weboldalról értesüléseket átvenni csak a forrásra való hivatkozással  lehet. A www.k2auto.hu weblap bármely részének másolásával kapcsolatos minden  jog fenntartva. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása,  bármilyen formátumban történő feldolgozása és értékesítése az előzetes írásos  hozzájárulás nélkül.

Legújabb termékeink

CLAY BAR 200g - tisztító gyurma
Ár: 12 173 Ft
K2 BRAKE CALIPER paint 400ml - piros féknyereg festék
Ár: 2 739 Ft
K2 DERUSTO PLUS 500ml - rozsdaeltávolító
Ár: 1 970 Ft
K2 OMEGA 500ml - belső ápoló
Ár: 3 860 Ft
K2 ROKO 20g - nyári kert - illatosító
Ár: 690 Ft
K2 ROTON 5l
Ár: 13 195 Ft
K2 ROTON 700ml
Ár: 2 431 Ft
K2 SIGMA 500 ml - gumiápoló gél
Ár: 3 390 Ft
K2 STOP LEAK OIL 50ml - olajszivárgás gátló
Ár: 1 885 Ft
K2 T6 KLINET 770ml - Felület zsírtalanító
Ár: 1 800 Ft
K2PRO LAMP DOCTOR 60g lámpapolírozó
Ár: 1 763 Ft
K2PRO MARINE B1 1kg - hajópolír
Ár: 14 230 Ft
K2PRO SOLVER 15kg Poralakú tisztítószer automata autómosókba
Ár: 25 118 Ft
KWAZAR Venus HD 1,5 l ACID kézi savas permetező
Ár: 7 503 Ft
KWAZAR Venus HD 2 l kézi habosító permetező
Ár: 8 313 Ft