K2 Autochem Kft. +36 20 480 6464 2045 Törökbálint Tó u. 3.
Autóápolás
Professzionális ápolás
Karbantartás
Illatosítók
Kiegészítők
OTTHON, IRODA, HOTEL, ÉTTEREM

Regisztrációs és vásárlási feltételek

RENDELÉSI FELTÉTELEK
Kérjük, hogy vásárlás előtt olvassák el figyelmesen a következő feltételeket:
 
 Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a webshop-nak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum eleget tesz 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 9. § (1) alapján a 14. § (1) bekezdés foglaltak szerinti írásbeli tájékoztatási kötelezettségének, amely nem kerül külön ügyletenként iktatásra, kizárólag jelen elektronikus formában kerül kiadásra, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:
• Üzemeltetői adatok ismertetése
• Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
• A kínált termékek kategória besorolása
• Rendelési információk ismertetése
• A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
• Rendelés lépéseinek bemutatása
• A megrendelt termék kiszállítási díjának fizetésének ismertetése
• Kiszállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
• Kiszállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
• Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
• Jótállási információk, tudnivalók
• Az elállási jog ismertetése
• Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
• Adatkezelési információk
 
 Általános Szerződési és Felhasználási feltételek
 
 Üzemeltetői adatok
 Jelen általános szerződési feltételek a
 • Cégnév: K2 Autochem Kft. (mint www.k2auto.hu)
 • Székhely: 2045 Törökbálint, Tó utca 3.
 • Adószám: 14241846-2-13
 • Cégjegyzékszám: 13-09-118695
• Kibocsátó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: info@k2auto.hu
 • Telefonos elérhetőség: 06-20-4806464 (munkaidőben hívható 9-17 óráig)
 
 és az általa jelen internetes oldalon www.k2auto.hu nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő regisztrált Ügyfél (mint Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazzák.
 
 1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:
 
 A weblapon megjelenített termékek vásárlása elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges.
A weblapon megjelenített termékek csak kiszállítással rendelhetők meg, magyarországi címre.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, de nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!
Minimális vásárlási érték bruttó 2.000 Ft.

2. A kínált termékek:
A kínált termékek az alábbi fő kategóriákba sorolhatóak:
Autóápolási termékek.
Professzionális autóápolási termékek
Karbantartási termékek.
Illatosítók.
Kiegészítők
Az adott termékcsoportba tartozó termékek a honlapon kerülnek bemutatásra.
 
 3. Rendelési információk
 
 3.1. Regisztráció
 A regisztráció során az ügylet teljesítéséhez alapadatokat szükséges megadni. A csillaggal jelölt adat megadása kötelező a regisztráció létrejöttéhez.
Alapadat:
 Telefonszám,
 *E-mail cím,
 *Jelszó
 *Jelszó mégegyszer
 Számlázási cím
 *Név
 Irányítószám
 Város
 Cím
amennyiben a szállítási cím eltérő (csak magyarországi cím)
 Név
 Irányítószám
 Város
 Cím
 Viszonteladó
 Hírlevél kérés
A regisztráció gomb megnyomásával hozzájárulását adja az adatok mentésére és kezelésére az adatvédelmi tájékoztatóban megfogalmazottak szerint.
A rendszer automatikus értesítést küld a társaság info@k2auto.hu email címére.

3.2. Megrendelés
 
 A www.k2auto.hu tájékoztatja az Ügyfeleit hogy a jelen webáruházon keresztül történő internetes vásárlás a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet (a továbbiakban: ”Kormányrendelet”) által meghatározott távollévők között megkötött szerződésnek minősül. Távollévők között kötött szerződésnek az a szerződés minősül, amelyet Ügyfél és a www.k2auto.hu köt egymással termék értékesítésére irányuló, a www.k2auto.hu által működtetett távértékesítési rendszer keretében oly módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a www.k2auto.hu kizárólag távközlő eszközt alkalmaz.
 
 A vásárolandó áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, a konkrét árucikk információs oldaláról lehet megismerni.
 
 A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely ha nincs külön jelölve, az általános forgalmi adót már tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.
 
 A weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a www.k2auto.hu fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja.
 
 Amennyiben a www.k2auto.hu minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1"Ft-os árra, akkor a www.k2auto.hu nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.
 
3.3. Megrendelés menete
 
 1. A honlapon megjelenő adott termék oldalán a megvásárolni kívánt terméket a darabszám megadásával együtt helyezze a kosárba.
 2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát.
 A „kuka” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmából a nem kívánt terméket.
 Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma az Enter vagy a Frissít gomb megnyomása után.
 3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
 4. Tovább a pénztárhoz
 5. Szállítási/Számlázási adatok megadása/*
 6. Az adatok megadását követően a Rendelési feltételek elfogadása megjelölését követően a "Rendel" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
 7. E-mail-ben, a megrendelés elküldését követően, automatikus visszaigazolást kap.
 8. A beérkezett megrendelését minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!
 
 * Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.

3.4. A megrendelések feldolgozása
 
 A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9 órától 17 óráig történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a megrendelés leadását követő munkanapon kerül feldolgozásra.
 
 Megrendelés beérkezése után egy automatikus visszaigazoló e-mail érkezik az Ügyfélhez a megrendelés megérkezés igazolására, ami egy automatikus levél és nem minősül a megrendelés visszaigazolásnak! A visszaigazolt adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az Ügyfél megrendelése csak munkatársunk visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak.
 A www.k2auto.hu Ügyfélszolgálata minden esetben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni az Ügyfél megrendelését. Általános teljesítési határidő a visszaigazolást követően, előreutalásos és bankkártyás fizetés esetén a pénz megérkezéstől számított, utánvétes rendelés esetén a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül.
 
 A www.k2auto.hu tájékoztatja továbbá az Ügyfeleit hogy a honlapon szereplő fényképek csupán szemléltető jellegűek és a rajtuk feltüntetett termékek nem lényegesen, de bizonyos szempontok szerint eltérhetnek a ténylegesen megrendelt terméktől. A www.k2auto.hu nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívülálló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
 
 A www.k2auto.hu fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
 
 4. A megrendelt termék átvétele/házhozszállítás díjának fizetésének módja
 
 4.1. Utánvétel esetén
 A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni.
 A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
 
 4.2. Előrefizetéssel
 Az Ügyfeleinknek biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhozszállítás díja kedvezőbb.
 
 A vételárat, valamint az esetleges járulékos költségeket Ügyfél az átvételt megelőzően CIB Bank Zrt.-nél vezetett 10700268-47306507-51100005 bankszámlájára átutalás útján fizeti meg. Ez esetben a termék kézbesítésére kizárólag csak a vételár www.k2auto.hu bankszámláján történő jóváírását követően kerül sor. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló-levél alapján minden költséget tartalmaz.
 Fontos!!!! Csak a visszaigazolt megrendelés után utalja a vételárat, valamint az esetleges járulékos költségeket.
 
 Amennyiben Ügyfél az átutalással történő fizetést választja és a szerződés létrejöttét követő három napon belül nem utalja át a vételárat és az esetleges járulékos költségeket, úgy www.k2auto.hu a terméket nem köteles Ügyfél részére fenntartani. A határidőn túli utalás esetén www.k2auto.hu joga, hogy válasszon a termék szerződés szerinti átadása, valamint az átutalt összeg termékhiány miatti visszafizetése és ezzel a szerződéstől való elállás között.
 
 4.3. Bankkártyás fizetés
A www.k2auto.hu Webáruház a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A webshop a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a webshop nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a webshop oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internetböngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.
 A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!
 ---------------------------------------------------------------------------
 Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban!
 Az alábbiakban röviden ismertetjük hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.
 Mire figyeljen a vásárláskor?
Olvassa el www.k2auto.hu webshop ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
Tanulmányozza át a webshop biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakcióazonosító, engedélyszám)
Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

 A biztonságról
 Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A CIB Bank rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A Veri Sign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngészőprogram az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
 Elfogadott kártyák
 A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

 Fizetés lépései
Ön a webshop oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
A fizetést követően Ön visszatér a webshop oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően –ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
 
 Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a webshop oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
 Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

4.4. Házhozszállítás, információk
 
 A www.k2auto.hu Webshop megrendeléseit normál esetben a visszaigazolást követően, előreutalásos és bankkártyás fizetés esetén a pénz megérkezéstől számított, utánvétes rendelés esetén a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül teljesítjük. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban (csak magyarországi címre) . Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
 A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, ha az ismételt időpontban sem veszi át a terméket, úgy www.k2auto.hu jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni a szállítás költségeinek Ügyfélre hárítása mellett. www.k2auto.hu elállása esetén az átutalás útján megfizetett vételár Ügyfél részére kamatmentesen, a szállítási költségekkel csökkentett mértékben a termék átvételének második tervezett időpontját követő tizennégy napon belül kerül visszafizetésre.
 
 A www.k2auto.hu a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
 
 A kiállított számlát az elküldött csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 
 4.5. Házhozszállítás díjszabása

Minimális vásárlási érték bruttó 2.000 Ft.
 
Rendelés értéke* Szállítás díja*
- tól - ig utánvét utánvét nélkül
2 000 Ft 4 999 Ft 1690 Ft 1490 Ft
5 000 Ft 9 999 Ft 1390 Ft 1190 Ft
10 000 Ft   0 Ft 0 Ft
*A táblázatban szereplő összegek bruttó összegek, az ÁFA-t tartalmazzák.
Viszonteladóinknak 20.000 forint felett ingyenes a szállítás.
 Csomagjainkat a GLS, illetve a DPD szállítja házhoz.

 5. Elállási/Felmondási jog
 
 A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut megrendelte.
 
 Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.
Az elálláshoz az alábbi minta alkalmazható:

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

K2 Autochem Kft.
Helye: 2045 Törökbálint, Tó utca 3.,
Telefon: +36-20-480-6464
E-mail: info@k2auto.hu
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt

Ha a fogyasztó elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az mintában megadott címre. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.
A fogyasztó határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
 Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
 
 A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.
 
 Ilyen esetek az Kormányrendelet 29 § tartalmazza alábbiak szerint.
 
 Kivonata 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:
 
 24. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.
(2) A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.
(3) Ha az üzlethelyiségen kívül kötött szerződés megkötésével egyidejűleg a terméket kifuvarozták a fogyasztónak, a vállalkozás saját költségén fuvarozza vissza a terméket, ha az jellegénél fogva postai küldeményként nem küldhető vissza.
25. § A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Nem felel a fogyasztó az értékcsökkenésért, ha a vállalkozás a 11. § (1) bekezdésének i) pontjában előírt tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget.
26. § (1)16 Ha a 13. § vagy a 19. § szerinti esetben a fogyasztó a teljesítés megkezdését követően felmondja az üzlethelyiségen kívül vagy távollévők között kötött szerződést, köteles a felmondás vállalkozással való közlése időpontjáig teljesített szolgáltatással arányos díjat a vállalkozás számára megfizetni. A fogyasztó által arányosan fizetendő összeget a szerződésben megállapított ellenszolgáltatás adóval növelt teljes összege alapján kell megállapítani. Ha a fogyasztó bizonyítja, hogy az ily módon megállapított teljes összeg túlzottan magas, az arányos összeget a szerződés megszűnésének időpontjáig teljesített szolgáltatások piaci értéke alapján kell kiszámítani.
(2) E § alkalmazásában a piaci érték megállapításánál az azonos tevékenységet végző vállalkozások azonos szolgáltatásának a szerződés megkötésének időpontja szerinti ellenértékét kell figyelembe venni.
27. § A fogyasztó a 20. § szerinti joga gyakorlása esetén nem viseli az alábbi költségeket:
a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés teljesítésének teljes vagy részleges költségeit, ha
aa) a vállalkozás a 11. § (1) bekezdésének i) vagy k) pontjában előírt tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget, vagy
ab) a fogyasztó nem kérte a 13. § és a 19. § szerint a szolgáltatás teljesítésének megkezdését a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő lejárta előtt;
b) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom szolgáltatásának teljes vagy részleges költségeit, ha
ba) a fogyasztó nem adta kifejezett, előzetes beleegyezését ahhoz, hogy a teljesítés a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő lejárta előtt megkezdődjön,
bb) a fogyasztó a ba) pont szerinti beleegyezése megadásával egyidejűleg nem nyilatkozott annak tudomásulvételéről, hogy beleegyezésével elveszti a 20. § szerinti jogát, vagy
bc) a vállalkozás elmulasztotta megadni a 12. § (2) bekezdésében vagy a 18. §-ban előírt visszaigazolást.
28. § A fogyasztót a 20. § szerinti joga gyakorlásával összefüggésben a 23. § (3) bekezdésében, valamint 24–26. §-ban meghatározottakon felül további költség és egyéb kötelezettség nem terheli. 29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
f) olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
g) olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított tizennegyedik napot követően kerül sor;
h)17 – a (2) bekezdésben foglalt kivétellel – olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
j) hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;
k) nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;
l) lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;
m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.
(2) Az (1) bekezdés h) pontjában meghatározott esetben a 20. § szerinti jog a fogyasztó által kifejezetten kért szolgáltatásokon és a karbantartás vagy a javítás elvégzéséhez felhasznált cserealkatrészeken felül kínált szolgáltatásokra vagy termékekre kiterjed.
 
 A törvény további részletei megtekintése itt:

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
 
 4.6. Elállásjog gyakorlásának menete
 
 Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. A postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postáraadás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését, email esetén pedig a megérkezés időpontját. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.
Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
 
 A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videókamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
 
 A hiánytalan és sérülésmentes termék visszaérkezését követő tizennégy napon belül a K2 Autochem Kft. Vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát (egyeztetés alapján, postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!).

6. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Adatkezelő: K2 Autochem Kft.
Helye: 2045 Törökbálint, Tó utca 3.,
Telefon: +36-20-480-6464
E-mail: info@k2auto.hu
Az adatkezelés célja, terjedelme:
A www.k2auto.hu webáruház használata során a K2 Autochem Kft. részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat az ügyletek lebonyolításához, valamint a jogszabályokban meghatározott nyilvántartási és igazolási célból bizalmasan kezeli, nem adja át illetéktelen harmadik fél számára, kivételt képez ez alól a K2 Autochem Kft. teljesítésbe bevont, az értékesítési célhoz kötött alvállalkozója, aki számára a megrendelés teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges adatokat adja át.(Pl: futárszolgálat).
Az adatkezelést végző alkalmazottak és a K2 Autochem Kft. megbízásából az adatkezelésben résztvevő, annak valamely műveletét végző szervezetek alkalmazottai kötelesek a megismert személyes adatokat üzleti titokként megőrizni. A személyes adatokat kezelő és azokhoz hozzáférési lehetőséggel rendelkező személyek kötelesek Titoktartási nyilatkozatot tenni.

Az érintettek jogai
Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését a K2 Autochem Kft. feltüntetett elérhetőségein.
A K2 Autochem Kft. a beérkezett kérelmet, illetve tiltakozást köteles a beérkezéstől számított 3 napon belül áttenni az adatkezelés szempontjából feladat- és hatáskörrel rendelkező szervezeti egység vezetőjéhez.
A feladat- és hatáskörrel rendelkező szervezeti egység vezetője az érintett személyes adatának kezelésével összefüggő kérelmére az érkezésétől számított legkésőbb 15 – tiltakozási jog gyakorlása esetén 5 – napon belül írásban, közérthető formában választ ad.
A tájékoztatás kiterjed az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 15. § (1) bekezdésében meghatározott információkra, amennyiben az érintett tájékoztatása törvény alapján nem tagadható meg.
A tájékoztatás főszabály szerint ingyenes, költségtérítést K2 Autochem Kft. csak az Infotv. 15. § (5) bekezdésében meghatározott esetben számít fel.
A K2 Autochem Kft. kérelmet csak az Infotv. 9. § (1)-ében vagy a 19. §-ában meghatározott okokból utasít el, erre csak indoklással, az Infotv. 16. § (2)-ében meghatározott tájékoztatással, írásban kerül sor.
A valóságnak nem megfelelő adatot az adatot kezelő szervezeti egység vezetője – amennyiben a szükséges adatok és az azokat bizonyító közokiratok rendelkezésre állnak – helyesbíti, az Infotv. 17. § (2) bekezdésében meghatározott okok fennállása esetén intézkedik a kezelt személyes adat törlése iránt.
Az érintett személyes adata kezelése elleni tiltakozásának elbírálásának időtartamára – de legfeljebb 5 napra – az adatkezelést az adatkezelést végző szervezeti egység vezetője felfüggeszti, a tiltakozás megalapozottságát megvizsgálja és döntést hoz, amelyről a kérelmezőt az Infotv. 21. § (2) bekezdésében foglaltak szerint tájékoztatja.
Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatot kezelő szervezeti egység vezetője az Infotv. 21. § (3) bekezdésében meghatározottak szerint jár el.
Amennyiben az érintett jogainak gyakorlása során az ügy megítélése nem egyértelmű, az adatot kezelő szervezeti egység vezetője az ügy iratainak és az ügyre vonatkozó álláspontjának megküldésével állásfoglalást kérhet az adatvédelemért felelőstől, aki azt három napon belül teljesíti.
A K2 Autochem Kft. az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt megtéríti, de mentesül a felelősség alól, ha a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Ugyanígy nem téríti meg a kárt, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@k2auto.hu e-mail címen.
Az érintett a K2 Autochem Kft. adatkezelési eljárásával kapcsolatos panasszal a NAIH-hoz fordulhat:
név:     Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
székhely:        1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
honlap:            www.naih.hu
A honlapon megvalósuló adatkezelések leírása:  


A www.k2auto.hu webáruház használata során honlaphoz bárki kiléte felfedése és személyes adatai megadása nélkül hozzáférhet, a honlapon és az ahhoz kapcsolt oldalakon szabadon és korlátozás nélkül szerezhet információkat.
A megrendeléssel kapcsolatos adatok megadása önkéntes az érintett előzetes hozzájárulása alapján (regisztráció) valamint a vonatkozó gazdasági tárgyú törvény felhatalmazása alapján a teljesítéshez szükséges adatokat kezeljük. Az Info trv. meghatározása szerint különleges személyes adatot, valamint 16 év alatti gyermek adatait nem kezeljük. (Visszaélés esetén a felelőséget kizárjuk.) Személyes adatok ellenőrzésére előzetesen nincs lehetőségünk, ezért minden esetben visszaigazolást készítünk a megadott adatokkal.
A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Nem személyhez kötött információkat azonban korlátlanul és automatikusan gyűjt a weblap a látogatókról. Ezekből az adatokból személyes adat azonban nem nyerhető, így az Infotv. hatálya alá tartozó adatkezelést nem valósít meg. Az adatkezelő webanalitikai szolgáltatója a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), amelynek Google Analytics szolgáltatása keretében anonim adatokat gyűjt. Ezen tevékenység célja, hogy az oldal működéséről, látogatottságáról és az érdeklődők felosztásáról tájékoztasson. További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics.
Ezen adatokat a K2 Autochem Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.
A megrendelés folyamán rögzített adatokat a K2 Autochem Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a K2 Autochem Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
 
 A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben mindenkor érvényes, a közzététel időpontjában érvényes 2013. évi V. törvény a polgári törvénykönyvről, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a K2 Autochem Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.
 
 Általános szerződési feltételek kifejezett elfogadása
  Ügyfél csak és kizárólag akkor tudja elküldeni megrendelését, ha kifejezetten a vonatkozó gomb megnyomásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
 
 A megrendelése elküldése előtt a jelen honlapon közzétett vásárlási feltételeket mentse le és/vagy lehetőség szerint nyomtassa ki.
 
 A www.k2auto.hu tájékoztatja az Ügyfelet, hogy a jelen internetes oldalon leadott megrendelésekkel kapcsolatos észrevételeit, kérdéseit, az alábbi elérhetőségeken várja:
 
 K2 Autochem Kft.
 Helye: 2045 Törökbálint, Tó utca 3.,
 Telefon: +36-20-480-6464
 E-mail: info@k2auto.hu
Adatfeldolgozás
A honlap készítésével, szerkesztésével, üzemeltetésével kapcsolatosan a K2 Autochem Kft. adatfeldolgozót vesz igénybe. Adatfeldolgozó megnevezése: Y'SOLUTIONS PRG Kft. (2463 Tordas, Szabadság utca 2. B. ép.) Mobil: (+36) 30/216-3372, (+36) 70/317-0069, E-mail: info@ysolutions.hu, web: www.ysolutions.hu
az adatkezeléssel összefüggő tevékenysége: a honlap üzemeltetése és az azzal kapcsolatos adatok kezelése.

Panaszkezelés
 Amennyiben a Fogyasztó panasszal kíván fordulni a szerződés teljesítésével kapcsolatban, az alábbi csatornánkon keresztül éri el ügyfélszolgálatunkat:
 Postai úton: K2 Autochem Kft. 2045 Törökbálint, Tó utca 3.,
 Telefon: +36-20-480-6464
 E-mail: info@k2auto.hu

 Fogyasztói panaszával forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink rögzítik a panaszt és kivizsgálják. A kivizsgálás eredményéről azon a kommunikációs csatornán válaszolunk, ahonnan jelentkezett, vagy amelyet kért a válaszhoz. Kérjük, hogy elérhetőségét mindig adja meg, mert ennek hiányában nem biztos, hogy el tudjuk juttatni a választ a fogyasztóhoz.

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató
1. Kellékszavatosság
Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?
Ön a K2 Autochem Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.
Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?
Ön – választása szerint–az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Azon termékek esetén kérheti a cserét, amely felhasználását nem kezdte meg (nem használta el). Ha a kijav&

Legújabb termékeink

CARDOS páramentesítő párna
Ár: 3 900 Ft
ERLA KLIV 750ml - műanyagtisztító
Ár: 2 165 Ft
ERLA MIFRA - 4db-os mikroszálas kendő szett
Ár: 2 080 Ft
ERLA MISTO 250ml - Flower Party - légfrissítő
Ár: 2 675 Ft
ERLA ONE SHOT 600ml - GREEN TEA & BAMBOO - szagsemlegesítő és légfrissítő
Ár: 3 935 Ft
ERLA RITHA - ROSE SYMPHONY 100ml légfrissítő
Ár: 4 850 Ft
ERLA SANIZ SHINE 750 ml fürdőszoba tisztító és impregnáló
Ár: 2 410 Ft
ERLA YODO - multifunkcionális szivacs
Ár: 1 370 Ft
K2 APLIKATOR gumiabroncshoz és műanyaghoz
Ár: 2 125 Ft
K2 AURON BRUSH SOFT lágy bőrtisztító kefe
Ár: 2 550 Ft
K2 BELSO 400ML - biztonsági öv spray
Ár: 3 275 Ft
K2 BONDIX GEL 3g - gél alapú pillanatragasztó
Ár: 820 Ft
K2 BRAKE CALIPER paint 400ml - narancs féknyereg festék
Ár: 4 030 Ft
K2 BUMPER 400ml - struktúrált lökhárító festék
Ár: 5 335 Ft
K2 COCKPITMAX 750ml FENYŐ műszerfal ápoló spray
Ár: 3 575 Ft
K2 CYNK+ALUMINIUM 400ml
Ár: 4 530 Ft
K2 DAILA BALANCE 30g - illatosító
Ár: 1 720 Ft
K2 DAILA HAPPINESS 30g - illatosító
Ár: 1 720 Ft
K2 EVOS - SPARTA - illatosító
Ár: 2 895 Ft
K2 EVOS - VIKING 50ml parfüm - illatosító
Ár: 5 320 Ft
K2 Fémállvány - illatosítók
Ár: 14 500 Ft
K2 FESTÉKSZŰRŐ 190 mikron
Ár: 65 Ft
K2 FLOSSY 60X90cm - mikroszálas kendő
Ár: 6 795 Ft
K2 KLIMA FRESH 150ml new car klímatisztító spray
Ár: 2 465 Ft
K2 MIXOPOX MBQ 05-16L 10db-os szett - Statikus keverő
Ár: 7 845 Ft
K2 OYA - WILD ZONE - illatosító
Ár: 690 Ft
K2 OYA VIBES - Cola - illatosító
Ár: 690 Ft
K2 PLASTIPOX 25g - műanyag epoxy ragasztó
Ár: 3 660 Ft
K2 PROLOK WB-03 50ml - csapágyrögzítő
Ár: 6 685 Ft
K2 PROLOK WP-77 50ml - Közepes szilárdságú csőtömítő anyag
Ár: 10 995 Ft